10. – 17. jul 2023.

15. letnji Lucky Star kamp Svilajnac 2023.

Ove godine se vraćamo na provereno dobro mesto, za koje mnoge članove vezuju samo lepe uspomene – Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika (https://poljvet-svil.edu.rs/). Svilajnac je idealno mesto za rad sa sportistima na 110 km od Beograda sa najboljim domom učenika u Srbiji, posebno od kada je u funkciji novo krilo doma u kome smo ovoga puta smešteni. Kamp je od 10. do 17. jula 2023. za dečake 2010. godište i mlađe i devojčice 2011. i mlađe.

* Izuzetno mogu i starija deca ako ne mogu da idu u Kraljevo sa svojim godištem.

Nov smeštaj sa kupatilom i domaća hrana

Smeštaj i ishrana

Bićemo smešteni u novom krilu doma u kome su sve sobe trokrevetne sa kupatilom i internetom. Novo krilo doma ima vrlo lepe prostorije za druženje, večernje programe i učionice za prezentacije. Pred dolazak u saradnji sa nutricionistom dogovaramo obroke, a većina namirnica je sa ekonomije škole – proizvedena po najstrožijim normativima. Moguće je uzeti repete pri kraju obroka.

Šumska odbojka, puno trenera…

Po čemu je kamp poseban?

Trenažne grupe su podeljene po uzrastu i nivou odbojkaškog znanja, kako bismo dodatno podstakli upoznavanje i druženje, a tako i atmosferu i doživljaj kampa. Dosadašnje iskustvo kaže da preko 70% članova koji su redovni polaznici kampova, pre ili kasnije, postanu takmičari. Kamp je, godinu dana čekano, sastajalište najupornijih, najvrednijih, najposvećenijih, najamicioznijih i po mnogo čemu naj… članova kluba. Na kamp, naravno, ide veliki broj trenera, na 10-oro dece ide jedan trener.

Sportski život – dva treninga dnevno

Šta je cilj boravka na kampu?

Cilj boravka je sedmodnevni sportski život, koji se gotovo sve vreme odvija u trenažnoj grupi ili ekipi. To je prilika da se bude zapažen za takmičarske selekcije kluba, da se trenrira dva puta dnevno, najčešće 2 x 1,5 sat, da se prihvate osnovna načela sporta, da se proba nešto novo iz odbojke, da se uči od više trenera, prilika za razvoj komunikacionih veština, prilika za nova poznanstva i druženja…, a sve uz sportsku igru koji svi volimo i koja nas spaja. Sve to je praćeno dobrom zabavom i sigurnošću polaznika, za šta je zadužen poseban tim trenera, obezbeđenja, lekar, animator. Neki će možda prvi put namestiti svoj krevet, biti tačni u ispunjavanju dnevnih obaveza, imati osećaj odgovornosti prema drugima iz ekipe, pojesti sve iz tanjira, odvojiti se od porodice, zaljubiti, opustiti se i pokazati šta znaju ili otkriti svoj novi talenat…

Odbojka u sali, uz muziku

Kakvi su uslovi za treninge?

Imamo zaista odlične uslove. Na raspolaganju su nam 2 sale, 6 otvorenih igrališta, bazeni, trim staza kroz borovu šumu, atletska staza, teretana na otvorenom, igralište za „šumsku odbojku“, učionice, letnjikovci, trambolina, Wi-Fi, puno kutaka za druženje…, treninzi su često uz muziku, a posle treninga ne idemo kući nego se druženje nastavlja (!)… na izletu, na bazenu, u šetnji, na ručku, drugom treningu, za večerom, u toku večernjeg izlaska ili programa, na klupi sa dobrim društvom, u snovima, a sutra… opet iznova…

Trening, bazen, trening, zabava…

Primer satnice jednog dana

07:30 – ustajanje
07:40 – futing
08:10 – spremanje soba
08:30 – doručak
09:00 – pregled (pregled i ocenjivanje soba)
09:30 – 11:00 prepodnevni trening
11:15 – 13:00 bazen
13:15 – ručak
14:00 – 15:30 popodnevni odmor
16:00 – 17:00 predavanje „Pozicije u igri“
17:30 – 19:00 večernji trening
19:30 – večera
20:30 – večernji program „Just Dance“
22:15 – povečerje

Podsetimo se dečijih osmeha i kako nam je bilo na prethodnim kampovima

Aranžman obuhvata

Pored aranžmana, polaznicima ne treba ništa sem džeparca za sladoled. Sve ostalo je u ceni aranžmana. Na kampu smo svi jednaki, trudimo se da se materijalne razlike među učesnicima ne vide, pa Vas molimo da džeparac bude do 2.000 dinara i da se ne nose vrlo vredne stvari.

 • 7 punih pansiona
 • Prevoz na relaciji Beograd – Svilajnac – Beograd
 • Smeštaj u 1/3 sobama sa kupatilom
 • Dva treninga + futing
 • Svakodnevni ulaz na bazen (ako vremenski uslovi dozvole)
 • Obrazovno-pedagoški rad sa decom
 • Poludnevni izlet u Aqua park Jagodina
 • Učešće na turniru sa medaljama i peharima
 • Korišćenje Wi-Fi mreže, TV sale, stonog tenisa…
 • Večernji programi sa animatorima
 • Osiguranje učesnika 24/7
 • Lekar na kampu 24/7
 • Majicа sa kampa
 • Fotografisanje tokom kampa (fotografije se naknado mogu preuzimati sa sajta)
 • Boravišna taksa je uključena u cenu

… i zašto se deca iznova vraćaju na kamp…

Cena kampa?

Cena kampa je 250 €.

Za prijave do kraja marta odobrava se popust od 20 € (230 €), a nakon toga pozovite 011 2861 871 da se raspitate o slobodnim mestima u novim smeštajnim kapacitetima, jer je broj učesnika, ograničen na 120.

Uplatе u gotovini su u еvrima ili na novi račun br. 205-528998-14, u dinarskoj protivvrеdnosti po srеdnjеm kursu NBS na dan uplatе.

Član jе prijavljеn za kamp tеk kada sе ispunе 2 uslova do odrđеnog datuma: 1. prеdaja popunjеnog i potpisanog prijavnog lista i 2. uplata rеzеrvacijе u iznosu od 50 €. Samo jеdan od 2 uslova sе nе smatra komplеtnom prijavom! NAPOMENA: Za prijavе do kraja marta obavеzno jе popunjavanjе prijavnog lista u papirnom obliku.

Online prijava

Online prijave je moguće obaviti od 01. aprila, a do tada se primaju samo prijave u papirnom obliku.

Ako imate bilo kakva pitanja pozovite nas na:

011 2861 871;
065 826 8507;
065 8268 508

Prilikom popunjavanja prijave sva polja su obavezna.

Uspešno ste se prijavili kada vam se pojavi ovakva STRANICA

Prijava Svilajnac (#3)

Često postavljana pitanja

Ukoliko želite dodatne informacije, možete nas uvek kontaktirati putem telefona ili mail-a.

Kako se prijaviti za kamp u Svilajncu?

Član je prijavljen za kamp po ispunjenju dva uslova:

1. predaja popunjene i potpisane prijave u papirnom obliku (ili poslata online prijava) i
2. uplata rezervacije u iznosu od 50 €.

Samo jedan od 2 uslova se ne smatra kompletnom prijavom!

Koja je dinamika plaćanja nakon rezervacije?

Ostatak se uplaćuje po dinamici koju izaberu roditelji do 03.07.2023.

Postojе li neki popusti?

Postoje dve vrste. Za prijave u promotivnom periodu do kraja marta svi polaznici imaju po 20 € popusta, a postoji i popust na dvoje dece iz porodice je 20 € po detetu, a na troje po 25 €. Mogu se koristiti obe vrste popusta zajedno.

Kada je polazak i povratak sa kampa?

Polazak iz Beograda je 10. jula pre podne, a povratak 17. jula oko podne. Preciznije informacije daćemo do kraja juna, kada ćete dobiti i spisak stvari za kamp.

Šta od stvari treba poneti za kamp?

Spisak stvari možete pogledati OVDE

Šta ako odustanemo od kampa?

U slučaju odustajanja od priprema do kraja maja, ceo uplaćen iznos će Vam biti vraćen, a nakon toga rezervacije se ne vraćaju, bez obzira na razlog odustajanja (!). Ovo praktično znači da neko može da se prijavi do kraja marta i osigura popust na raniju prijavu i ako nije siguran da li putuje, a do 31. maja da se predomisli i da nema nikakve troškove (!).