17. – 27. avgust 2023.

15. letnje odbojkaške pripreme 2023.

S namеrom da sе naši članovi porеd sportskog naprеduju i na еdukativnom planu, ovе godinе u Kraljеvu, po 15. put, klub organizujе lеtnjе odbojkaškе priprеmе takmičara za sеzonu 2023/2024. i odbojkaški kamp za članovе škola odbojkе. Prеdviđеno jе da idu dеčaci 2009. godištе i stariji i dеvojčicе 2010. i starijе (uz izuzеtkе za mlađu dеcu koja nе mogu da idu na kamp u Svilajnac).

Učešće na kampu / pripremama nije obavezno, ali je vrlo poželjno, zbog zauzimanja zapaženog mesta u ekipi već na početku sezone, fizičke aktivnosti i uopšte sportskog napretka. Kampovi su nezaboravna iskustva, poput i ekskurzija, kojih se sećamo do kraja života, samo još malo bolja, jer smo sa onima koji su kao i mi – zaljubljenici u tu magičnu igru. Naš zadatak je da tako bude i sa Vašim detetom.

Sobe sa kupatilima, Wi-Fi i švedski sto

Smeštaj i ishrana

Bićemo smešteni u Domu učenika srednjih škola Kraljevo (http://www.domkraljevo.rs/), koji je Ministarstvo prosvete kategorisalo kao dom „A“ kategorije, po troje u sobama sa kupatilom i internetom i ako su neke sa 4-5 kreveta (Dakle, uživaćemo u konforu većih soba). Dom ima vrlo prijatne prostorije za druženje, večernje programe, letnjikovce, svoju pekaru u kuhinji, a najveća prednost mu je nova hala koja se zavesom pregrađuje na dve.

Grupe po uzrastu, treninzi sa takmičarima

Po čemu je kamp poseban?

Učesnike smo podelili po uzrastu kako bismo dodatno podstakli upoznavanje, druženje, a tako i atmosferu i doživljaj priprema. Na pripremama je veća mogućnost da deca iz škola odbojke budu zapažena od trenera pionirskih, kadetskih i juniorskih ekipa, a možda i da treniraju sa njima, što često bude slučaj. Dosadašnje iskustvo kaže da preko 70% članova koji su redovni polaznici kampova, pre ili kasnije, postanu takmičari. Pripreme su, godinu dana čekano, sastajalište najupornijih, najvrednijih, najposvećenijih, najambicioznijih, najtalentovanijih i po mnogo čemu naj… članova kluba.

Sportski život – dva treninga dnevno

Šta je cilj boravka na kampu?

Ove godine, zbog velikog interesovanja za pripreme u trajanju od 10 dana, postoji mogućnost da se na pripreme ide na 7 ili 10 dana. Cilj su pripreme takmičara za sezonu 2023/2024., a za članove škola odbojke doživljaj sedmodnevnog ili desetodnevnog sportskog života, koji je skoro sve vreme u trenažnoj grupi ili ekipi. To i je prilika da trenrira dva puta dnevno (najčešće 2 x 1,5-2 sata), da se prihvate osnovna načela sporta, za nova poznanstva i druženja, a ponajviše za dobru zabavu uz igru koji svi volimo i koji nas spaja. Imamo odlične uslove za treninge i zabavu. Pored nove hale sa 2 igrališta na raspolaganju nam je i sala šumarske škole koja je u istom dvorištu, otvorena igrališta, sale za sastanke, gradski bazen, letnjikovci… U blizini ima dosta istorijskih znamenitosti, a neke planiramo da obiđemo (Prošli put smo npr. obišli manastir Žiča). Sa nama je u smeštaju i naš lekar 24 sata dnevno.

Nova hala, sa 2 igrališta

Kakvi su uslovi za treninge?

Imamo odlične uslove za treninge i zabavu. Pored hale sa 2 igrališta na rapolaganju nam je i renovirana sala osnovne škole, otvorena igrališta, staza pored Ibra, sale za sastanke, gradski bazen, letnjikovci… U blizini ima dosta istorijskih znamenitosti, a neke planiramo da obiđemoTreninzi su često uz muziku i drugačiji no u Beogradu, a posle treninga ne idemo kući nego se druženje nastavlja (!)… pored reke, na bazenu, na izletu, ručku, u sobi, na sledećem treningu, večeri, u gradu, na večernjem programu, u snovima…, a sutra… opet…

2 treninga i izlazak u grad

Primer satnice jednog dana

07:30 – ustajanje
07:40 – futing
08:10 – spremanje soba
08:30 – doručak
09:30 – 11:30 prepodnevni trening
13:00 – ručak
14:00 – 16:00 popodnevni odmor
16:30 – 17:30 predavanje „Specifičnosti smečiranja iz zone 1“
18:00 – 20:00 večernji trening
19:30 – večera
20:30 – izlazak u grad
23:00 – povečerje

Pogledajte kako nam je bilo prethodnih godina

Šta obuhvata aranžman?

 • 7 ili 10 punih pansiona
 • Prevoz na relaciji Beograd – Kraljevo – Beograd
 • Smeštaj u većim 1/3 sobama sa kupatilom i internetom
 • Dva treninga + futing
 • Obrazovno-pedagoški rad
 • Poludnevni izlet sa prevozom i ulaznicama
 • Učešće na turniru
 • Korišćenje Wi-Fi mreže i TV sale
 • Večernji grupni izlasci i zabavne večeri sa animatorom
 • Osiguranje učesnika 24/7
 • Lekar na kampu 24/7
 • Majicа sa kampa
 • Fotografisanje tokom kampa (fotografije se naknado mogu preuzimati sa sajta)
 • Boravišna taksa je uključena u cenu

Nekoliko promo filmova sa naših kampova

Cena kampa?

Cena priprema od 10 dana je 320 €, a za 7 dana 250 €, a za prijave do kraja marta popust je 20 € (300 € – 10 dana / 230 € -7 dana). Cene su u odnosu na prethodne godine povećane jer su smeštaj i ishrana značajno poskupeli. Uplate u gotovini su u evrima, a na račun kluba u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu NBS na dan uplate.

Uplatе u gotovini su u еvrima i na novi račun br. 205-528998-14 u dinarskoj protivvrеdnosti (po srеdnjеm kursu NBS na dan uplatе).

Član jе prijavljеn za kamp tеk kada sе ispunе 2 uslova do određеnog datuma: 1. prеdaja popunjеnog i potpisanog prijavnog lista i 2. uplata rеzеrvacijе u iznosu od 50 €. Samo jеdan od 2 uslova sе nе smatra komplеtnom prijavom! NAPOMENA: Za prijavе do kraja marta obavеzno jе popunjavanjе prijavnog lista u papirnom obliku.

Online prijava

Online prijave je moguće obaviti od 01. aprila, a do tada se primaju samo prijave u papirnom obliku.

Ako imate bilo kakva pitanja pozovite nas na:

011 2861 871;
065 826 8507;
065 8268 508

Prilikom popunjavanja prijave sva polja su obavezna.

Uspešno ste se prijavili kada vam se pojavi ovakva STRANICA

POPUNJENO

Postoji mogućnost proširenja broja učesnika na kampu.

Više informacija

Dalibor Lalovac: 065 826 8507

Dragana Lalovac: 065 8268 508

Često postavljana pitanja

Ukoliko želite dodatne informacije, možete nas uvek kontaktirati putem telefona ili mail-a.

Kako se prijaviti za kamp u Kraljevu?

Član je prijavljen za kamp po ispunjenju dva uslova:

1. predaja popunjene i potpisane prijave u papirnom obliku (ili poslata online prijava) i
2. uplata rezervacije u iznosu od 50 €.

Samo jedan od 2 uslova se ne smatra kompletnom prijavom!

Koja je dinamika plaćanja nakon rezervacije?

Ostatak se uplaćuje po dinamici koju izaberu roditelji, a najkasnije 7 dana pre putovanja.

Postojе li neki popusti?

Postoje dve vrste. Za prijave u promotivnom periodu do kraja marta svi polaznici imaju po 20 € popusta, a postoje i popusti za dvoje dece iz porodice (po 20 € po detetu) i za troje (po 25 €). Možete koristiti oba popusta!

Kada je polazak i povratak sa kampa?

Polazak iz Beograda je 17.08. pre podne, a povratak iz Kraljeva 24. odnosno 27.08. oko podne, zavisno od toga koliko je ko bio na pripremama. Preciznije informacije o vremenima polazaka očekujte do kraja juna.

Šta od stvari treba poneti za kamp?

Spisak stvari možete pogledati OVDE

Šta ako odustanemo od kampa?

U slučaju odustajanja od priprema do kraja maja, ceo uplaćen iznos će Vam biti vraćen, a nakon toga rezervacije se ne vraćaju, bez obzira na razlog odustajanja (!). Ovo praktično znači da neko može da se prijavi do kraja marta i osigura popust na raniju prijavu i ako nije siguran da li putuje, a do 31. maja da se predomisli i da nema nikakve troškove (!).

Molba zainteresovanima!

Molimo sve zainteresovane da se prijave što pre kako bismo mogli da na vreme dogovaramo prevoz, izradu opreme za polaznike, osiguranje učesnika, odredimo koliko i kojih trenera će putovati, koji treneri će raditi tada u Beogradu, koliko će biti trenažnih grupa, koliko sati sale će biti zakupljeno, itd. Prijave u poslednjih mesec dana pred polazak, pričinjavaju klubu velike probleme oko navedenih obaveza, jer i pored toga što je sve na vreme organizovao, mora npr. u jeku sezone da traži veće autobuse, po većoj ceni za sve putnike…, a nekada iz navedenih razloga nisu ni moguće. Molimo Vas, da po tom pitanju, budite odgovorni!